033 489 35 74 info@calzo.nl Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg |

033 489 35 74 info@calzo.nl
Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg

DucoWall Classic

DucoWall Classic

Aluminium lamellenwandsysteem waarbij de aluminium lamellen op kunststof lamelhouders worden geklikt. Deze zijn vooraf op het aluminium draagprofiel bevestigd met Duco’s gepatenteerde ‘draai-kliksysteem’. De lamelhouders kunnen separaat op het draagprofiel geplaatst worden, dit maakt een perfecte afwerking mogelijk. Het DucoWall Classic assortiment biedt vele verschillende lamellen.

DucoWall Classic W 20Z

DucoWall Classic W 20Z is een lamellenwandsysteem die tegen een dragende constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De Z-vormige lamel zorgt voor een strak design.

DucoWall Classic W 20V

DucoWall Classic W 20V is een lamellenwandsysteem die tegen een dragende constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De unieke V-vormige lamel zorgt voor een betere waterwering en maakt het rooster ‘doorsteekvrij’ en moeilijk doorkijk baar van buitenaf.

DucoWall Classic W 35V

DucoWall Classic W 35V is een lamellenwandsysteem die tegen een dragende constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De unieke V-vormige lamel zorgt voor een betere waterwering en maakt het rooster ‘doorsteekvrij’ en moeilijk doorkijk baar van buitenaf.

DucoWall Classic W 50Z

DucoWall Classic W 50Z is een lamellenwandsysteem die tegen een dragende constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De Z-vormige lamel zorgt voor een strak design.

DucoWall Classic W 50S

DucoWall Classic W 50S is een lamellenwandsysteem die tegen een dragende constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De unieke S-vormige lamel zorgt voor een stijlvol design.

DucoWall Classic W 50-75Z

DucoWall Classic W 50/75Z is een lamellenwandsysteem die tegen een dragende constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De Z-vormige lamel zorgt voor een strak design.

DucoWall Classic W 50-75S

DucoWall Classic W 50-57S is een lamellenwandsysteem die tegen een dragende constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De unieke S-vormige lamel zorgt voor een stijlvol design.

DucoWall Classic W 50Z/30°

DucoWall Classic W 50Z 30° is een lamellenwandsysteem die tegen een dragende constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De Z-vormige lamel zorgt voor een strak design. De lamellenwand is beschikbaar met een stap van 65 of 75 mm.

DucoWall Classic W 50HP

De DucoWall Classic 50HP is speciaal ontwikkeld voor intensieve ventilatie. De weerstandsfactor van het systeem is uitzonderlijk laag, waardoor grote hoeveelheden lucht aangevoerd of afgezogen kunnen worden over kleinere oppervlaktes. De visueel vrije doorlaat bedraagt 88%, de fysische vrije doorlaat 68%.

DucoWall Classic W 70S

DucoWall Classic W 70S is een lamellenwandsysteem dat losstaand of tegen een bestaande constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De unieke S-vormige lamel zorgt voor een stijlvol design.

DucoWall Classic W 70V

DucoWall Classic W 70V is een lamellenwandsysteem dat losstaand of tegen een bestaande constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De unieke V-vormige lamel zorgt voor een betere waterwering en maakt het rooster ‘doorsteekvrij’ en moeilijk doorkijk baar van buitenaf.

DucoWall Classic W 90S

DucoWall Classic W 90S is een lamellenwandsysteem die tegen een dragende constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De unieke S-vormige lamel zorgt voor een stijlvol design.

DucoWall Classic W 90HP

DucoWall Classic W 90HP is een lamellenwandsysteem die tegen een dragende constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De uniek gevormde ‘High Performance’ lamel zorgt voor een uitstekende luchtdoorlaat.

DucoWall Classic W 60C

DucoWall Classic W 60C is een ‘design’ lamellenwandsysteem vervaardigd uit ‘koudgewalste’, in plaats van gestructureerde, aluminium lamellen. De kunststof lamelhouders zorgen voor een unieke stevigheid. De toepassingen DucoWall Classic 60C enkelvoudig, tweevoudig en drievoudig koppelen een maximale luchtdoorlaat aan een zeer grote waterwerendheid, ook in extreme weersomstandigheden.

DucoWall Classic W 80HP

DucoWall Classic W 80HP is een lamellenwandsysteem dat losstaand of tegen een bestaande constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De uniek gevormde ‘High Performance’ lamel zorgt voor een uitstekende waterwerendheid.

DucoWall Classic W 130HP

DucoWall Classic 130HP is een lamellenwandsysteem dat losstaand of tegen een bestaande constructie geplaatst kan worden. Snelle en eenvoudige montage is mogelijk door het ‘draai-kliksysteem’. De uniek gevormde ‘High Performance’ lamel zorgt voor een uitstekende waterwerendheid.