033 489 35 74 info@calzo.nl Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg |

033 489 35 74 info@calzo.nl
Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg

Raamrooster ducoGrille solid

DucoGrille Solid

Muur- of raamroosters waarbij meervoudige, strakke Z-lamellen op elkaar aansluiten. De roosters zijn zeer stevig en vandalismeveilig. De DucoGrille Solid “++” is inbraakwerend tot klasse 2, volgens de Europese norm.

DucoGrille Solid 30Z

DucoGrille Solid G 30Z is een inbouw muurrooster vervaardigd uit aluminium extrusieprofielen. De ‘stapelbare’ lamellen zorgen voor een unieke stevigheid. De geperforeerde lamellen doen dienst als insectenwering (2 types van perforatie). De ‘Z’-vormige lamel zorgt voor een strak design.

DucoGrille Solid F 30Z

DucoGrille Solid F 30Z is een architecturaal raamrooster vervaardigd uit aluminium extrusieprofielen. De ‘stapelbare’ lamellen zorgen voor een unieke stevigheid. De geperforeerde lamellen doen dienst als insectenwering (2 types van perforatie). De ‘Z’-vormige lamel zorgt voor een strak design.

DucoGrille Solid MR 30Z

DucoGrille Solid MR 30Z is een rond, opbouw muurrooster vervaardigd uit aluminium extrusieprofielen. De ‘stapelbare’ lamellen zorgen voor een unieke stevigheid. De geperforeerde lamellen doen dienst als insectenwering (2 types van perforatie). De ‘Z’-vormige lamel zorgt voor een strak design.

DucoGrille Solid ++ G 30Z

DucoGrille Solid++ G 30Z is inbraakwerend inbouw muurrooster met een versterkt kaderprofiel. DucoGrille Solid++ G 30Z heeft met succes alle proeven doorstaan die voorgeschreven zijn in de ontwerpnormen ‘Burglar resistance Construction products’ prEN 1627 tot prEN 1630 voor de klasse van inbraakwerendheid 2.

DucoGrille Solid ++ M 30Z

DucoGrille Solid++ M 30Z is inbraakwerend opbouw muurrooster met een versterkt kaderprofiel. DucoGrille Solid++ M 30Z heeft met succes alle proeven doorstaan die voorgeschreven zijn in de ontwerpnormen ‘Burglar resistance Construction products’ prEN 1627 tot prEN 1630 voor de klasse van inbraakwerendheid 2.