033 489 35 74 info@calzo.nl Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg |

033 489 35 74 info@calzo.nl
Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg

DucoSun Linear

DucoSun Linear

De DucoSun Linear (200 mm – 300 mm) is verkrijgbaar met vaste of met elektrisch verstelbare lamellen. Deze worden ter plaatse in de draagconstructie gemonteerd (horizontaal of verticaal). De vaste lamellen worden onder een hellingshoek van 45° geplaatst. Samen met de lamel, die de vorm heeft van een parallellogram, zorgt dit voor een bijzonder mooi effect. Wanneer de elektrisch verstelbare lamellen gesloten zijn, werken ze optimaal zonwerend. De gesloten lamellen en het gevelvlak staan in lijn en vormen zo een perfecte eenheid.

DucoSun Linear Tussenliggend

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen worden onder een vaste hellingshoek van 45° tussen zijplaten bevestigd. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype af.

DucoSun Linear Unifit

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen worden onder een vaste hellingshoek van 45° op aluminium draagprofielen bevestigd met een “Unifit” vork. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype af.

DucoSun Linear Verstelbaar

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen zijn elektrisch verstelbaar. De verende assen zorgen ervoor dat de afstand tussen de lamel en de draagconstructie gering is. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype en de eventuele overlapping van de lamellen af.