DucoSun Cubic

De DucoSun Cubic (150-200-300-400) is verkrijgbaar met vaste of elektrisch verstelbare lamellen. Deze worden ter plaatse in de draagconstructie gemonteerd (horizontaal of verticaal). De vaste lamellen worden, afhankelijk van het type, onder een hellingshoek van 0° of 90° geplaatst. Samen met de rechthoekige vorm van de lamel geeft dit een bijzonder strak effect. Wanneer de elektrisch verstelbare lamellen gesloten zijn, werken ze optimaal zonwerend. De gesloten lamellen en het gevelvlak staan in lijn en vormen zo een perfecte eenheid.

DucoSun Cubic

DucoSun Cubic

DucoSun Cubic Tussenliggend

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen worden onder een vaste hellingshoek van 0° of 90° tussen zijplaten bevestigd. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype af.

DucoSun Cubic Tussenliggend

DucoSun Cubic Unifit

"Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen worden onder een vaste hellingshoek van 0° op aluminium draagprofielen bevestigd met een ""unifit"" vork. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype af."

DucoSun Cubic Unifit

DucoSun Cubic Multifit

"Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen (enkel bij Cubic 400) worden onder een variabele hellingshoek op aluminium draagprofielen bevestigd met het gepatenteerde"" multifit"" systeem, dat bestaat uit een ""basis"" en een ""vork"".
Deze twee onderdelen zijn met tanden verbonden. Bij horizontale montage kunnen de lamellen onder

DucoSun Cubic Multifit

DucoSun Cubic Verstelbaar

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen zijn elektrisch of manueel verstelbaar. De verende assen zorgen ervoor dat de afstand tussen de lamel en de draag-constructie gering is. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype en de eventuele overlapping van de lamellen af.

 

DucoSun Cubic Verstelbaar