DucoSun C

DucoSun 100 C (onderliggend-bovenliggend-tussenliggend-gekaderd-verticaal) is een architecturaal componentensysteem met vaste C-vormige lamellen. Met het gepatenteerde Duco “Schuif-Klik” systeem worden de lamellen snel en eenvoudig in een vaste hellingshoek aan de draagconstructie bevestigd.

DucoSun C

Brochure Duco Sun 100C

DucoSun 100C Onderliggend

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen van het type 100 C worden onder een vaste hellingshoek van 60° onder de draagprofielen bevestigd. Voor de afwerking zijn er verschilðlende sierprofielen. Afhankelijk van de uitkraging worden de systemen niet alleen met muurplaten, maar ook met trekstangen aan de gevel bevestigd.

DucoSun 100C Onderliggend

DucoSun 100C Bovenliggend

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen van het type 100 C worden onder een vaste hellingshoek van 45° op de draagprofielen bevestigd. Voor de afwerking zijn er verschillende sierprofielen. Afhankelijk van de uitkraging worden de systemen niet alleen met muurplaten, maar ook met trekstangen aan de gevel bevestigd.

DucoSun 100C Bovenliggend

DucoSun 100C Tussenliggend

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen van het type 100 C worden onder een vaste hellingshoek van 45° tussen de draagprofielen bevestigd. Voor de afwerking wordt een sierprofiel gebruikt. Afhankelijk van de uitkraging worden de systemen niet alleen met muurplaten, maar ook met trekstangen aan de gevel bevestigd.

DucoSun 100C Tussenliggend

DucoSun 100C Gekaderd

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen van het type 100 C worden onder een vaste hellingshoek van 45° in een kader bevestigd. Voor de afwerking van dit kader wordt een vlak of een rond profiel gebruikt. Afhankelijk van de uitkraging worden de systemen niet alleen met muurplaten, maar ook met trekstangen aan de gevel bevestigd.

DucoSun 100C Gekaderd

DucoSun 100C Verticaal

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen van het type 100 C worden onder een vaste hellingshoek van 45° tegen de draagprofielen bevestigd.

DucoSun 100C Verticaal