Onderhoud

Voor de levensduur van uw zonweringsinstallatie is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. Dit kan gedaan worden door in het onderhoudscontract een periodieke onderhoud vast te leggen waarbij u zelf bepaalt of dit eenmalig zal zijn of voor meerdere jaren.

Wij kunnen daarbij de planning ervan overnemen zodat wij u in de afgesproken periode benaderen voor de onderhoudsbeurt. Wij zullen alle projectgegevens opslaan zodat bij ons bekend is welke producten u heeft, maar bijvoorbeeld ook of er eerder al reparaties zijn uitgevoerd.

Ook kunt u gebruik maken van onze serviceafdeling. Onze goed opgeleide servicemonteurs zijn in staat om storingen aan uw zoneweringsinstallaties te verhelen. En door onze grote voorraad aan onderdelen kunnen wij snel reageren op uw aanvraag.

Door jarenlange ervaringen zijn wij stevens in staat om service te kunnen verlenen aan zonweringen die niet door Calzo Bouwspecialiteiten B.V. zijn geleverd.

Voor het afsluiten van een onderhoudscontract of meer informatie, neem contact op met Calzo Bouwspecialiteiten B.V. op het nummer 033-4893574, of vul het contactformulier in.

512_Duco-gevel-nominatie-Benelux-Aluminium-Awars-2011