033 489 35 74 info@calzo.nl Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg |

033 489 35 74 info@calzo.nl
Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg

DucoSun Ellips

DucoSun Ellips

De DucoSun Ellips is verkrijgbaar met vaste of met elektrische verstelbare lamellen. Deze worden ter plaatse in de draagconstructie gemonteerd (horizontaal of verticaal). Daarbij is een groot aantal hellingshoeken mogelijk. Daardoor kan het systeem de ruimte optimaal beschaduwen, ongeacht de glasoppervlakte en ongeacht waar de zon vandaan komt.

De ellipsvormige lamellen zorgen voor een maximum aan diffuus daglicht. Ze zijn er in zeven formaten:

  • 100 mm;
  • 150 mm;
  • 200 mm;
  • 250 mm;
  • 300 mm;
  • 350 mm;
  • 400 mm.

DucoSun Ellips geeft de architect een ruime keuze in ontwerpen.

DucoSun Ellips Tussenliggend

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen worden onder een vaste hoek van 0° of 45° tussen zijplaten bevestigd. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype en de hellingshoek van de lamel af.

DucoSun Ellips Unifit

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen worden onder een vaste hellingshoek van 0° of van 45° op aluminium draagprofielen bevestigd met een “Unifit” vork. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype en de hellingshoek van de lamel af.

DucoSun Ellips Multifit

Dit zonwering-systeem is verkrijgbaar met vaste of met elektrisch verstelbare lamellen. Deze worden ter plaatse in de draagconstructie gemonteerd (horizontaal of verticaal). De ellipsvormige lamellen zorgen voor een maximum aan diffuus daglicht. Ze zijn er in zeven formaten: 100 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm. DucoSun Ellips geeft de architect een ruime keuze in ontwerpen.

DucoSun Ellips Verstelbaar

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen zijn elektrisch of manueel verstelbaar. De verende assen zorgen ervoor dat de afstand tussen de lamel en de draagconstructie gering is. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype en de eventuele overlapping van de lamellen af.