DucoSun Ellips

De DucoSun Ellips is verkrijgbaar met vaste of met elektrisch verstelbare lamellen. Deze worden ter plaatse in de draag-constructie gemonteerd (horizontaal of verticaal). Daarbij is een groot aantal hellingshoeken mogelijk. Daardoor kan het systeem de ruimte optimaal beschaduwen, ongeacht de glasoppervlakte en ongeacht waar de zon vandaan komt.

De ellipsvormige lamellen zorgen voor een maximum aan diffuus daglicht. Ze zijn er in zeven formaten: 100 – 150 – 200 – 250 – 300 – 350 – 400. DucoSun Ellips geeft de architect een ruime keuze in ontwerpen.

DucoSun Ellips

DucoSun Ellips

DucoSun Ellips Tussenliggend

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen worden onder een vaste hoek van 0° of 45° tussen zijplaten bevestigd. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype en de hellingshoek van de lamel af.

DucoSun Ellips Tussenliggend

DucoSun Ellips Unifit

"Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen worden onder een vaste hellingshoek van 0° of van 45° op aluminium draagprofielen bevestigd met een ""unifit"" vork. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype en de hellingshoek van de lamel af."

 

DucoSun Ellips Unifit

DucoSun Ellips Multifit

"Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen worden onder een vaste hellingshoek op aluminium draagprofielen bevestigd met het gepatenteerde"" multifit"" systeem. Dit bestaat uit een ""basis"" en een ""vork"". Deze twee onderdelen zijn met tanden verbonden. Daardoor zijn er 11 posities mogelijk in stappen van 15°. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het

 

DucoSun Ellips Multifit

DucoSun Ellips Verstelbaar

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen zijn elektrisch of manueel verstelbaar. De verende assen zorgen ervoor dat de afstand tussen de lamel en de draagconstructie gering is. De afstand tussen twee lamellen (lamelstap) hangt van het lameltype en de eventuele overlapping van de lamellen af.

 

DucoSun Ellips Verstelbaar