033 489 35 74 info@calzo.nl Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg |

033 489 35 74 info@calzo.nl
Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg

DucoSun 100 C

DucoSun 100 C

DucoSun 100 C (onderliggend-bovenliggend-tussenliggend-gekaderd-verticaal) is een architecturaal componentensysteem met vaste C-vormige lamellen. Met het gepatenteerde Duco “Schuif-Klik” systeem worden de lamellen snel en eenvoudig in een vaste hellingshoek aan de draagconstructie bevestigd.

DucoSun 100 C Onderliggend

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen van het type 100 C worden onder een vaste hellingshoek van 60° onder de draagprofielen bevestigd. Voor de afwerking zijn er verschillende sierprofielen. Afhankelijk van de uitkraging worden de systemen niet alleen met muurplaten, maar ook met trekstangen aan de gevel bevestigd.

DucoSun 100 C Bovenliggend

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen van het type 100 C worden onder een vaste hellingshoek van 45° op de draagprofielen bevestigd. Voor de afwerking zijn er verschillende sierprofielen. Afhankelijk van de uitkraging worden de systemen niet alleen met muurplaten, maar ook met trekstangen aan de gevel bevestigd.

DucoSun 100 C Tussenliggend

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen van het type 100 C worden onder een vaste hellingshoek van 45° tussen de draagprofielen bevestigd. Voor de afwerking wordt een sierprofiel gebruikt. Afhankelijk van de uitkraging worden de systemen niet alleen met muurplaten, maar ook met trekstangen aan de gevel bevestigd.

DucoSun 100 C Gekaderd

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen van het type 100 C worden onder een vaste hellingshoek van 45° in een kader bevestigd. Voor de afwerking van dit kader wordt een vlak of een rond profiel gebruikt. Afhankelijk van de uitkraging worden de systemen niet alleen met muurplaten, maar ook met trekstangen aan de gevel bevestigd.

DucoSun 100C Verticaal

Permanent extern zonweringsysteem. De aluminium lamellen van het type 100 C worden onder een vaste hellingshoek van 45° tegen de draagprofielen bevestigd.