23-10-2013
Woerdblokeiland Naaldwijk
Op 23 oktober hebben we ons project Woertblokeiland in Naalwijk mogen afronden. We hebben hier lamellenwanden mogen maken, rond uitgevoerd. Ook voor speciale projecten bent u bij ons op het goede adres.30 september 2013 

Centraal Station Stichthage Den Haag.
Calzo gaat de lamellen wanden op maat gezaagd  en voorzien van klips toeleveren aan de gevelbouwer Oskomera uit Oss,  het gebouw wordt voorzien van de robuust Duco Classic W70 V lamel in de ral kleur 9006. De levering staat gepland voor november december.15 September 2013
KFC Lelystad.
Calzo realiseert het lamellen dakscherm bij KFC in Lelystad met een op zich zelf staand systeem.  In de ontwerpfase komt men er vaak niet toe om de constructie uit te werken waarop de zichtbare gevel elementen aan moeten worden bevestigd. Met dit draagsysteem is Calzo zelf supporting voor wat betreft de draagstructuur.  Bijkomend feit is dat er geen dak doorbrekingen gemaakt hoeven te worden. En geen koude bruggen ontstaan.  Daarbij is dit systeem financieel veel aantrekkelijker dan een traditionele stalen achterkonstructie. Zie referentie Lelystad.

5 juli 2013  
Project Koekoek Veenendaal. 
Opdracht verkregen voor het realiseren van 45 gevelvlakken , uit te voeren in de DucoWall Classic W 20 Z  lamel, Ral kleur 3009. De lamellen vormen een speels kleuraccent in de gevel van dit woningbouw project in Veenendaal, genaamd Koekoek.

20 februari 2013
Woerdblokeiland Naaldwijk.
Opdracht verkregen voor het project Woerdblok eiland in Naaldwijk.  Een bijzonder project waarvoor de lamellen getoogd moeten gaan worden in de ronding van het gebouw. Oorspronkelijk waren hiervoor schijnlamellen voorgeschreven. Het type schijnlamel bleek niet te togen waardoor er gezocht moest worden naar een andere afdichting van de gevel. De regendoorslag wordt nu met fassade folie dicht gemaakt, waarna de esthetische getoogde lamel wordt aangebracht.  Geplande start, medio mei.

25-1-2012
In november 2011 hebben wij ons laatste project afgerond met mobile wanden. Calzo Bouwspecialiteiten is met de verkoop van dit product gestopt.