80 mm ongekraald

Lamellen die ongekraald en platter zijn hebben het voordeel dat als je ze omhoog gehaald heb dat ze aanzienlijk minder ruimte innemen. En kan het op een onopvallende en ruimtebesparende manier gemonteerd worden.

De standaard uitvoering kan naar uw wens constant aangepast worden, van helemaal gesloten (met een hoek van 180°) tot open (hoek van 90°). De latten van de lamellen zijn door middel van een ladder vlechtwerk aan elkaar verbonden wat voorkomt dat ze bijvoorbeeld los raken of gaan schuiven. Op verzoek kan de lamellen worden voorzien van kunststof oogjes die geplaatst worden in de gaten van de lamellen.

Door het ontwerp van deze platte lamellen is het ook uitstekend geschikt voor het gebruik in een dubbele gevel, openstaande ramen of voor interne bevestiging.

De met kunststof gecoate stalen kabels die door de gaten in de lamellen gaan voorkomen dat de lamellen ingedrukt worden als ze door bijvoorbeeld een sterke windvlaag tegen uw kozijn worden aangedrukt. In het hoofdprofiel zijn ze verankerd en met klemmen vastgezet.

80mmongekraald